De gang maar.

Ach u gaat uw gang maar, u doet maar.  Het is vooral van belang onze energie te steken in positieve zaken. Vandaag volgen we positieve cachers op een paard. We hebben Skansen proberen af te richten voor dressuur, maar hij wordt helaas gehinderd door enige vorm van lompheid. Dit moet sommige cachers niet vreemd zijn. Ooit werd er gezongen door Armand: “De Nederlander is een meelzak, je kan er op blijven slaan hij gaat toch nooit staan.” Natuurlijk kunt u even gaan luisteren naar Armand. Wanneer u dit begrijpt dan begrijpt u dat wij het spelletje spelen en gewoon plezier willen hebben. 4 uur bezig om een cache te loggen in een boom. Waarom dit niet lukte is niet zo van belang. Maar we hebben plezier gehad. We kennen de NF een Favoriet toe. Natuurlijk is het heel goed mogelijk dat een NF een grote frustratie is in het hoofd van de cacher. Waarom geen gewone vraag om een hint. En dan wel of niet teruggaan. Het is geen must om een cache te vinden. De oplossing is een emotionele incontinentie van woorden en bedreigingen. Ook dat zijn we gewoon. En nog steeds vinden we het spelletje leuk. U ook?