Loggen van earth caches

Waarschijnlijk is het bekend dat er geen foto verplichting meer is bij het loggen van Earthcaches.

Wij krijgen diverse mails met antwoorden van het bord welke langs een andere geocache loopt. Deze antwoorden zijn niet juist. Wanneer de listing goed gelezen wordt dan moet je naar een ander punt om daar de hoogte en breedte te bepalen.

Niet precies de juiste hoogte en breedte hebben wij regelmatig goed gekeurd. Grote fouten zonder foto moeten wij afkeuren. Zeker wanneer wij nu ook de antwoorden krijgen van de Earthcache de Zoom in Brabant met log bij onze cache. Per ongeluk fout loggen kan natuurlijk altijd.

Grote twijfel of wij moeten zorgen dat de geocacher een cache echt voltooid.  Wat maakt het uit. Het is maar een spelletje……..

Helaas wordt ook de beginnende geocacher hier soms de dupe van. Veel inzet en toch geen found.