Sommigen vonden het zo verschrikkelijk

Het was me wat. GC341C. Inmiddels al enige tijd geleden dat Skansen hier was. Dit was toch de aardige voorloper van de voortuincaches. We moesten aanbellen. De moeder van Koen liep weg en riep hard zijn naam onder aan de trap. Na enige tijd kwam Koen de trap af. Hij zei niet veel. Nam ons mee het bos in. We logde de cache en moesten weer gaan. Natuurlijk drong Skansen zich even voor de foto in armen van Koen. We hebben genoten. 2 mei 2005.

De tekst van .com.

“THIS CACHE IS NOT LONGER IN USE, I’M SORRY – A nice and a little difficult cache

 

A Suprise, just come… and you will see. If you’re there, you’ll find a black box with a green V on it. In this box there are 10 or more cache items and a logbook. Please switch a item in the box with one from the same value and write something in the book. The cache is also my home, so if you want (and when i’m at home) you can come and make a chat, you can ask for Koen. Please try later when i’m not there. Aan reacties op het forum te zien zijn er mensen die deze cache maar nix vinden, die hebben pech, ik en aan de reacties te horen en te zien vele anderen vinden het wel leuk dus de cache blijft bestaan. Je kunt in de omschrijving lezen wat de cache inhoud en als je dat niet zint dan kom je gewoon niet. Blijkbaar vinden sommige mensen dat inovatie op cache gebied niet geoorlooft is… helaas ———————————————————— Helaas is deze cache niet langer beschikbaar. Ik zelf ben verhuisd en mijn moeder ziet liever geen cachers aan de deur. Bedankt voor de vele leuke jaren! Ik heb genoten van jullie bezoekjes en reacties. Laat vooral nog een berichtje achter

Additional Hints

USAstreet 24, ring the bell there and see what happens (ask for Koen)”
Leuke opmerkingen.
“we kijken even of Koen thuis is”
en natuurlijk niet
“Wederom was Koen er niet, maar van zijn moeder mochten we toch nog even iets in het logboekje schrijven.”
“Eindelijk werd ik vandaag beloond, de moeder van Koen deed de deur open en meneer himself was wederom de grote afwezige.”
“En met geluk, want uiteraard was Koen niet thuis, die was flink aan het klussen in zijn nieuwe woning, maar deed zijn moeder ook dit keer weer open.”
“‘s Avonds gegaan om Koen dan eindelijk eens zelf te treffen. Helaas, hij was net weg.”
“Back to USA. Koen (de beroemdste onbekende) was er niet.”
“Even nog hoopte ik dat bij het “uitvoeren” van de hit ergens een luikje open zou gaan, een lichtje zou gaan branden, of een cache uit de muur zou komen, maar er werd gewoon open gedaan door Koen’s moeder.”
Alle logjes gaan over de afwezigheid van Koen. Eigenlijk was het de cache van Koen zijn moeder!