Opdat Wij Niet Vergeten 5

Natuurlijk ontstaat er weer enig getier over een cache. Discussie en nog eens discussie. Over iedere cache valt uiteindelijk te twisten. Moet de puzzel wel of niet door iedereen gevonden kunnen worden. Wie is echter iedereen? Moet een TB-Hotel op een druk bezochte locatie, waar het verkeer langst raast. Wie bepaalt wat een geschikte locatie is voor een TB-hotel. Mag een Multi niet langer zijn dan 5km omdat wij Nederlanders over het algemeen niet verder lopen dan naar het hekje van onze voortuin. Wat is het nieuwe cachen? Wat is het oude cachen. De mening staat klaar (tussen de appelsap en de melk in de ijskast). Ach en wee roepen wij. Wij vinden toevallig de serie “Opdat Wij Niet Vergeten” leuk. Waarom? Omdat het soms leuk is te weten waar iets was of wat er gaat komen. De dansende wereld van de bestemmingsplannen en wijzigingen.

In Utrecht is een serie “Waar in Utrecht”. Is deze serie te voltooien voor de niet Utrechters? Geen idee. Wij vinden de serie leuk.

En neen wij klimmen niet in bomen, wij duiken niet (wij hebben een bloedhekel aan water), bootjes hebben wij ook nooit gewaardeerd. En zijn wij serieus te nemen. Ja, wanneer het triviale zaken betreft. Houden wij van gezeur en gedoe? Neen.