De neuslengte van Skansen

Binnenkort plaatsen wij een exacte meting van de lengte van Skansen zijn neus. De neus bedraagt iets meer dan een paar mm. Geachte lezer. Misschien heeft u Skansen nooit ontmoet of is hij terloops aan u voorbij gegaan. Het neusje van Skansen bedraagt echter meer dan een paar mm. Wij, als management vinden het altijd een probleem wanneer Skansen met volle overtuiging, lees neuslengte, zijn reukorgaan in triviale zaken steekt.Wij, als management hebben de afgelopen weken geleerd paal en perk te stellen aan de grillen van de eland. De contact momenten zijn beperkt tot 2x daags. De antwoorden op zijn wispelturige vragen zetten wij standaard in de wacht. Het kan zomaar 14 dgn duren voor wij de eland antwoord geven op nodeloze vragen.

Wat is nodeloos zult u zich afvragen. “Nodeloos”… daar gaan wij ons de komende tijd over beramen.