Premium member

Skansen krijgt vaak de vraag of wij alleen caches uitbrengen voor Premium Members.  Zie het profiel van Skansen op .com.  Ja, wij zijn van mening wanneer je alle tax voor de slurpmobielen kan betalen, de meest dure GPRs kan aanschaffen, mobiel internet voor onderweg tot de standaarduitrusting behoort, speciale fietsjes (vouw) voor het snelruimen van caches kan aanschaffen, kortom alle geocache snufjes en snuitjes, dán kan er ook wel een klein bedrag af voor de instandhouding van alles wat .com ons te bieden heeft. Er zijn trouwens genoeg caches in Nederland die gewoon gedaan kunnen worden zonder Premium Member te zijn.

Waarschijnlijk boert de bedenker van het geocachen erg goed. Ook daar vinden wij niets mee. Een beetje sportvereniging (uitgezonderd voetbal met hun dure spelers) boert ook goed. Niets mis met een goed idee. Moet een goed idee gratis zijn?

Eerlijk duurt altijd het langst en verhoogt de kwaliteit van veel zaken.

Oja.. natuurlijk heeft Skansen een menig.